eTranslation – megbízható uniós online fordítórendszer az Ön szolgálatában  

0

Előfordul, hogy azonnal szüksége van különböző szövegek és dokumentumok fordítására? Jó lenne, ha biztonságos és megbízható uniós fordítási eszközt használhatna ehhez, illetve bármikor és bárhol hozzáférhetne ezekhez a fordításokhoz?

A megoldás a gépi fordítási eszköz. A gépi fordítás emberi fordítók helyett szoftvert vagy mesterséges neurális hálózatot használ arra, hogy szövegeket vagy dokumentumokat fordítson egyik nyelvről a másikra.

A gépi fordítás egyszerű és könnyen használható online eszköz, amely segít abban, hogy bárhol, bármikor megértse egy szöveg lényegét. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy bár az évek során sokat fejlődött ez a technológia, még mindig csak nyers fordításról van szó, amelynek minősége és pontossága a szöveg típusától és a nyelvpárosítástól függően nagyon eltérő lehet.

A piacon egyébként már számos ilyen fordítási megoldás létezik. A Régiók Európai Bizottsága az eTranslation, azaz az uniós célokra kifejlesztett alkalmazás mellett döntött, melyet sikeresen használ arra, hogy gépi fordítást biztosítson hírek , illetve rendezvényekkel kapcsolatos információk fordításához, amennyiben nem áll rendelkezésre hivatalos fordítás.

Látogasson el frissen létrehozott eTranslation honlapunkra , ahol megtudhatja, hogy miként tudja könnyen és biztonságosan használni az eTranslation-t mindennapi munkája során.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

UA-28657648-1