Szóljon hozzá

Online konzultáció az európai készségfejlesztési programmal kapcsolatosan

Az Európai Bizottság által megfogalmazott készségfejlesztési program célja a készségek relevanciájának és a fenntartható versenyképességnek növelése az Európai Unióban, a társadalmi egyenlőség biztosítása és a rugalmasság képességének kiépítése érdekében. A fő területek, amelyekre a következő 5 évben összpontosítani kell, magukba foglalják a készségekről szerzett ismeretek elmélyítését, a továbbképzést, a szakképzés modern megközelítését, valamint a zöld gazdaságra való átállás támogatásához szükséges készségek fejlesztését. Az Európai készségfejlesztési programról a következő linken található bővebb információ: https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=1223

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, a Régiók Európai Bizottságának (RB) jelentéstevőjeként indítja el az Európai készségfejlesztési programmal kapcsolatos konzultációt, amelynek eredménye a végleges jelentés részét fogja képezni.

E tekintetben Borboly Csaba felkéri az európai fiatal állampolgárokat, hogy javaslataikkal, véleményeikkel és ajánlásaikkal járuljanak hozzá a jelentés eredményességéhez.

Kérdőív kitöltésének határideje: 2020 szeptember 10.

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SkillsAgendaEuropeanCommitteeOfRegions2020?surveylanguage=HU

A polgárok körében Európa jövőjéről végzett felmérés eredményei  
UA-28657648-1